VERZENDING

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld? Dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je je bestelling doorgaans binnen 1 werkdag in huis hebt, afhankelijk van de drukte bij de bezorgdienst. Wij hebben er voor gekozen om alle bestellingen duurzaam te versturen. Dit doen wij in samenwerking met onze partner GroenBezorgen, onderdeel van het landelijke netwerk Fietskoeriers.

HET BEZORGPROCES

bestellen
YESSS! We hebben jouw bestelling ontvangen
Groen Bezorgen stap 2
We gaan jouw bestelling met zorg en liefde inpakken

Groen Bezorgen stap 6
De fietskoeriers van GroenBezorgen halen per fiets jouw bestelling bij ons op
Groen Bezorgen stap 4
Jouw bestelling wordt bij GroenBezorgen ‘GROEN’ verwerkt
Auto’s op aardgas brengen jouw bestelling naar verschillende sorteercentra
Jouw bestelling wordt vanuit het sorteercentrum per fiets aan jouw deur bezorgd
Helaas hebben niet alle plaatsen fietskoeriers, dus het is mogelijk dat jouw bestelling thuis wordt bezorgd met DHL en niet per fiets. Hierdoor is alleen de laatste stap niet groen
We hopen dat je tevreden bent over de bezorging

Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis verzonden. Voor de duurzame verzending onder € 75,- met GroenBezorgen brengen wij € 6,95 in rekening. Bij elke bestelling krijg je een track & trace code zodat je je bestelling kan volgen.

Voor verzending buiten Nederland en/of België gelden andere tarieven. Neem hier voor contact met ons op via info@ecoverder.nl of stuur een whatsapp-bericht naar +31 6 19061412

AFHALEN

Kies bij het afronden van je bestelling voor ‘Afhalen in Uden’ of ‘Afhalen in Veghel’. Je betaalt dan geen verzendkosten en krijgt een bericht via SMS of WhatsApp zodra je bestelling klaar staat om opgehaald te worden. Afhalen kan vaak nog dezelfde dag maar uiterlijk op de eerstvolgende werkdag. LET OP: Ecoverder heeft geen fysieke winkel. Het is dus niet mogelijk om tijdens het afhalen nog iets toe te voegen aan je bestelling. Hiervoor kan je natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen!

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?