Ruilen & Retourneren

RETOURNEREN

Een bestelling van Ecoverder kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Let er wel op dat het product niet is gebruikt en in dezelfde staat verkeert als op het moment dat je het ontving. Volg de volgende stappen om het retourproces zo eenvoudig en goed mogelijk te laten verlopen:

STAP 1
Mail naar info@ecoverder.nl ovv ‘retourneren product’ en vermeld in de mail het ordernummer en de naam van het product waar het om gaat.

STAP 2
Download en print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in..

STAP 3
Verpak het product samen met het retourformulier in een verzenddoos. Je kunt hiervoor ook de originele verpakking hergebruiken!) Zorg er voor dat het pakket volledig wordt afgesloten en voorzie de verzenddoos duidelijk van het retouradres dat op het retourformulier wordt vermeld.

STAP 4
Vraag bij de bezorgdienst om een Track & Trace code, zodat je een bewijs hebt dat je de zending hebt afgegeven. De kosten van retournering zijn altijd voor eigen rekening en risico en afhankelijk van de bezorgdienst waar je voor kiest.

STAP 5
Na ontvangst van de retourzending sturen wij je via mail een bevestiging en storten wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug op de door jou aangegeven rekening.

RUILEN

Het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen maar je kunt altijd een nieuwe bestelling bij ons plaatsen om het gewenste artikel te ontvangen. Het artikel waar je niet tevreden over bent, kan je middels bovenstaande retourprocedure aan ons terug sturen. Het verschuldigde bedrag zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van het product terugstorten op je rekening zodat je eventueel van dat bedrag weer een nieuwe bestelling kunt plaatsen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?